Hirdetések

Május a Szűzanya hónapja, a májusi ájtatosságok litániával és imádságokkal minden nap, az esti szentmisék előtt fél 6-kor kezdődnek. A rózsafüzért 5 órától kezdjük imádkozni. Várjuk a kedves testvéreket szeretettel!

Hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy, május 20-án, pénteken, az esti szentmisét követően a Rúzsa Sándor Népdalkör és Citerazenekar tart Mária köszöntő műsort. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Egynapos zarándoklatot szervezünk május 28-án, szombaton Újkígyósra és Szabadkígyósra. Indulás reggel fél 8-kor lesz a templom elől, érkezés az esti órákban. A zarándoklat költsége 4500 Ft/fő, amely tartalmazza az utazás és az ebéd költségét. A szabadkígyósi Weinckheim kastély belépőjét külön kell még fizetni, amelyet a buszon fogunk beszedni. A kastély belépés 70 év felett ingyenes, valamint pedagógus igazolvánnyal rendelkezőknek is, 62 és 70 év közöttieknek, valamint diákoknak 1500 Ft., 26 és 62 év közötti felnőtteknek pedig 2500 Ft.  Jelentkezni a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet, a szabad helyeknek megfelelően!

Az idei évben is szervezünk nyári napközis tábort a hittanos gyermekek részére! Időpontja: 2022. június 20-24-ig, hétfőtől péntekig, reggel 9-től délután 16 óráig. A tábor témája: Állatok a Bibliában. Jelentkezni kizárólag elektronikusan a plebaniafelsovaros@invitel.hu email címen, visszaküldött jelentkezési lappal lehetséges, a költségek befizetésével, legkésőbb június 13-ig!