Hirdetések
  1. A plébániai hivatalban, betegség miatt, rendkívüli nyitva tartás van. Hétfőtől péntekig 9 – 12 óra között lehet ügyeket intézni. Megértésüket köszönjük!
  2. A Rózsafüzér Társulatba szeretettel várják az új tagok jelentkezését, akik fontosnak tartják a mindennapi életükbe a rózsafüzér imádság beiktatását. Jelentkezni a sekrestyében lehet.
  3. Gyulay Endre nyugalmazott püspök úr 2023. június 10-én, szombaton, 10,00 órakor ad hálát pappá szentelésének 70. évfordulóján a szegedi székesegyházban. Az eseményre nagy szeretettel hívja és várja a kedves testvéreket.
  4. Június 11-én, Úrnapján templomunkban reggel 7 órakor lesz szentmise. Délelőtt 11 órakor lesz az úrnapi, ünnepi, körmenetes szentmise, amire várjuk a kedves testvéreket, ezért az esti szentmise ezen a napon elmarad. Azon testvérek, akik mindenképp este szeretnének jönni, ajánljuk a szombati 17 órai előesti szentmisét. Virág adományokat az úrnapi körmenethez köszönettel elfogadunk. Kérjük a hittanos gyermekeket, hogy gyűjtsenek virágszirmokat, amiket majd a körmenetben az Oltáriszentség előtt fognak hinteni.
  5. Egyházközségünk nyári hittantáborát június 19-től 23-ig tartjuk. Jelentkezni a hitoktatóknál, az irodában és a sekrestyében a jelentkezési lap kitöltésével, és a 10 000 Ft költség befizetésével lehet, illetve testvérkedvezményt is biztosítunk. Azon családok, akiknek ezen összeg befizetése is gondot jelent, keressék bizalommal a plébános urat.