Hirdetések

2024. JÚNIUS 23.

  • Minden péntek délután 12 és 18 óra között szentségimádást tartunk. Továbbra is várjuk az önkéntesek jelentkezését, akik kettesével egy-egy órán át felügyelnek, egyéni, vagy közös imát végeznek az Oltáriszentség előtt. Sokan jelentkeztek már, de mindig van egy-két szabad óra, feliratkozni a sekrestyében lehet akár több hétre előre is.
  • Júniusban minden este a szentmise előtt 17,40-től együtt imádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
  • Június 29-én, szombaton 13 és 19 óra között plébániai pikniket tartunk a kolostor belső és külső kertjében. Kérjük, jegyezzék fel a dátumot, részletek a szórólapon és a plakáton láthatóak, a részvételt regisztrálni a honlapunkon: www.szegedfelsovaros.hu, vagy a Facebook oldalunkon található linken, illetve a sekrestyében található íveken lehet június 24-e hétfőn 12 óráig. Az étkezéshez kérjük, mindenki hozzon magával evőeszközöket és műanyag tányért. Aki grillt szeretne készíteni, ne felejtsen el hozni grillsütőt és hozzávalókat. A szombati nap részletes programját hétfőtől megtalálhatják a honlapon és Facebook oldalunkon.
  • A Biblia kör szeptembertől indul újra.
  • Június 30-tól egy hónapon keresztül templomunk belső terében kerül kihelyezésre a Bálint Sándor életét bemutató vándorkiállítás. Mindenkit szeretettel bátorítunk arra, hogy ismerje meg a legszögedibb szögedi hitvalló életét és munkásságát. A kiállítás megnyitója 30-án, a 10 órai szentmise keretében történik.
  • A június 24 és 28 között szervezendő napközis és elutazós táborunkba szeretettel várjuk és fogadjuk a felajánlásokat. Szükségünk lenne gyümölcsre (alma, banán), szalonnasütéshez szalonnára, tisztálkodási cikkekre (egyszerű folyékony szappan, wc papír, papírtörlő, konyhai és fürdőszobai tisztító szerek). Ezeket leadni a sekrestyében, vagy a plébánia irodában lehet.